П`ятниця, 29.03.2024, 15:58
Острозька районна федерація футболу
 
Меню сайту

Форма входу

Головна » 2014 » Січень » 20 » ІV відкритий зимовий чемпіонат району з міні-футболу 2014 року! Бути чи не бути?
14:53
ІV відкритий зимовий чемпіонат району з міні-футболу 2014 року! Бути чи не бути?
 
Шановні спортсмени та любителі футболу! Закінчились свята, з чим я усіх вас щиро вітаю. Але треба рухатись далі, потрохи виходячи з «хмільного» січня і, в котрий раз, пробуючи вдихнути у спортивне життя району свято зимового та морозного футболу, який у нас, на щастя, поки більш «живий», ніж «мертвий». Пішов «неочікуваний» сніг і питання проведення міні-футбольного турніру стає з кожним днем все більш актуальним. Аналізуючи минулорічні баталії, задаю собі та усім вам, можливо, риторичне запитання: «А чи потрібен він взагалі»?
 
По перше, значною проблемою є досить непередбачувані погодні умови: мороз, сніг, вода, потепління. Все це створює достатньо багато організаційних проблем до та в процесі проведення заходу. З кожним роком все важче вирішується питання оренди майданчиків, поточний догляд за ними та їх ремонт. Тому що для організаторів, самі змагання, це тільки одна зі складових чемпіонату.
 
Друге, це ТЕ(!), що відбувалось у минулому році у фінальній частині, і для мене особисто, є досить неприємним. Ліберальний підхід до команд-учасниць, так зване «панібратство», повне нехтування Регламентом у підсумку «вилізло боком» як і оргкомітету, так і деяким претендентам на медалі першості. Ігнорування нормальних людських відносин, взаємна неповага до самих себе та людей, які, хоча б щось роблять для розвитку спорту в регіоні не може не відштовхувати. Якщо хтось думає, що федерація проводить дані змагання для того, щоб поставити собі «галочку», він дуже помиляється.
 
У молодих людей є запит і попит на такі важливі і багатоденні турніри. Спортсмени хочуть реалізувати себе в чомусь і на якомусь рівні. А спортивні керівники лише допомагають та направляють їх для здійснення даних цілей. Роблять усе можливе для створення комфортних умов, порядку та справедливості на футбольному полі та поза ним. Взамін, відповідно хочуть розуміння та поваги від учасників спортивного дійства.
 
Отож, на нашому сайті я запрошую усіх бажаючих до обговорення питання необхідності проведення міні-футбольного чемпіонату зі своїми побажаннями та пропозиціями. Також, у кінці січня (орієнтовно 29-30), планується нарада представників з потенційних команд, бажаючих приймати участь у можливій першості, інформацію про яку буде повідомлено пізніше.
 
З повагою,
в.о. голови районної федерації Дмитро Білюк
 
Переглядів: 872 | Додав: marcello | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 ФК Кунів  
0
можна провести в куніві там за оренду не тре платити ..і поло розчизчине

4 мак7  
0
Діма, залиш свій контактний номер. Хотілось би знову прийняти участь у турнірі. Що були за непорозуміння минулого року - нажаль не знаю. В тому році не грали у вас...
Якщо грати в ліцеї, і там можливо нормально домовитись по оренді - то чому б ні?

Команда зі Здолбунова).

3 вова  
0
????????????????

2 Андрій  
0
Хай буде футбол)))

1 вова  
0
то зробіть його і залі тай все ,або грати на воєному ліцеї там поле краще

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz